Bayer show: az egész világ Miszter Orbánról beszél

2018. június 14. 08:20

Április 8-án a magyar választók a Stop Soros elfogadásáról is döntöttek - mondta a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára az ECHO TV Bayer show című műsorában. A törvénytervezet kibővített változata olyan akcióterv az alkotmánymódosítással együtt, amely garantálja az ország szuverenitását és az emberek biztonságát - fejtette ki Németh Szilárd. 

Megváltozott az egész biztonsági környezet a világban. A háborúkat aszimmetrikus háborúk váltották fel. Nehézségük, hogy nem tudjuk, pontosan ki az ellenség és hogy hol illetve mikor fog lecsapni. A terrorveszélyre valamilyen formában fel kell készülni nem csak a belbiztonsági szerveknek, hanem a katonaságnak is – mondta Németh Szilárd. 

A Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára emlékeztetett, Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége idején odaajándékozta az összes harckocsit Iraknak. Jelezte azt is, hogy míg 2010-ben 17 tartalékos katonája volt Magyarországnak, addig ma 6700-an teljesítenek szolgálatot. 

A fő kérdés, hogy megtudjuk-e védeni Európát - szögezte le Németh Szilárd. Hozzátette, nagyon nem mindegy, hogy egy Európai Egyesült Államok jön létre Európában, vagy a nemzetállamok összessége. Véleménye szerint a magyar álláspont ragadós. Hazánk gyakorlatilag igazodási pont lett - húzta alá. 

Németh Szilárd szerint ha kinyitjuk a nemzetközi sajtót, akkor mindenütt Miszter Orbán neve tűnik fel.

A balliberális erők létrehoztak egy olyan világot, amelyben nekik kell tudni megfelelni - fogalmazott Németh Szilárd, aki szerint már látható, hogy az embereknek elegük van, nem csak az illegális bevándorlás megszervezéséből, hanem az egész  politikailag korrekt világból. 

Forrás: Magyar Idők / Sztárklikk