Bemocskolta Toller László emlékét a Fidesz

2018. February. 13. 07:43

Botka László és Toller László is a Fidesz célkeresztjébe kerültek. Egy áfacsalással vádolt férfi állítja, hogy 14 éve kenőpénzt kellett nekik adnia. Érdekes módon fideszes az ügyvédje.

Érthetetlennek tűnik, miért épp most állt elő egy terhelt múltú férfi azzal, hogy szatyorban vitte a milliókat Botka László mostani szegedi és a már elhunyt Toller László volt pécsi polgármesternek. Az egész egy kormánybarát szegedi lapból indult ki, majd természetesen Origótól kezdve a Lokálon át az Echo Tv-ig mindenki átvette.

Egy F. Attila nevű férfi most azzal állt elő, hogy a szocialista Botka és Toller 250 millió forintot kértek tőle zsebbe, hogy összejöjjön egy ingatlanügylet. A pécsi ingatlant aztán megszerezték, de  állítólag nem lett belőle fejlesztés. F. állítja, egyszer 50 milliót ő vitt el nejlonszatyorban az Országház melletti Biarritz étterembe.

F. Attila egy áfacsalásos ügy elsőrendű vádlottja, mindezt a bíróságon mondta el csütörtökön. Érdekes módon több kormányközeli médium a helyszínen várta, hogy rögzíthesse a férfi  vallomását. 

Botka azonnal hazugságot kiáltott és feljelentést ígért, Toller azonban 2010-ben meghalt, ő így nem reagálhatott a támadásra.

Sok kérdés felmerül a zavaros ügyben: miért most jött elő F. egy 14 éves történettel, mi köze van az áfaügyének a pécsi ingatlanbizniszhez, hogy jön Botka egy pécsi ügyhöz. Toller sofőrjét is hiába mártotta be F., Toller 2006-os balesetében ő is elhunyt. Ezzel nincs vége, ugyanis a vesztegetési ügy azóta már simán elévült, így vádemelés nem lehet belőle, csak hangzatos propagandacikkek.

Forrás: Sztárklikk