Döbbenetes fotók: így dúlták szét Budapestet a Soros-zsoldos tüntetők

2018. április 16. 13:59

Ahogy jól értesült kormányzati média előrevetítette, a hétvégi ellenzéki gigademonstráció után kő kövön nem maradt Budapesten. A Sztárklikk helyszínen készült bizonyító erejű fotókon mutatja be az ellenzéki tüntetők elképesztő vandalizmusát.

Az Origó, a PestiSrácok, a Ripost és más kormányzati sajtótermékek már szombati százezres ellenzéki megmozdulás előtt napokkal elkezdtek megágyazni annak, hogy Budapest bizony lángokban fog állni, a főváros az atomtámadás utáni Hiroshimára fog hajazni a „Soros-sereg” felvonulása után. Csak úgy hemzsegtek az ellenzék felforgató tevékenységét vizionáló cikkek, sőt Wittner Mária, a Fidesz Németh Szilárd mellett tán „legélesebb kése” még azt is odaszúrta, hogy szerinte a tüntetők akasztani akarnak.

Erre tessék:

A fenti, sötétben készült felvételen például tökéletesen kivehető, hogy a felbőszült balliberális banda, aljas módon összegyűjtötte a szemetet. Tényleg felháborító!

Akit a képen látható szemeteskuka köré összerendezett sörös- és üdítősdobozok látványa sem győz meg arról, hogy milyen elvetemült társaság lepte el az utcákat szombaton, annak az alábbi, egészen brutális rendőrattakról készült fotómontázzsal mutatjuk, mi a különbség a "békés", polgári tüntetés, és a szombati vérengzés között:

A fölső képen egy 2006 őszén felgyújtott járőrkocsi, az alsón pedig a hétvégén utcára vonuló ultraagresszív ellenzéki zsoldoskatonák által végrehajtott brutális terrorakciók egyike. Semmi kétség: a rendőrautó tetejére ledobott virágcsokor örök szimbóluma lesz a 2018. április 14-ei eseményeknek.

A 2006-ban többek között a tévészékházat is tűzbe hozó tömeggel ellentétben a 2018-as ellenzék nagyobb rendet hagyott maga után, mint amekkora egy átlagos szombat este után vasárnapra virradóra szokott előállni Pest belvárosában.

Szerző: Nagy András