Ekkorát még soha nem égett ez az abnormális Bayer Zsolt

2017. December. 12. 18:07

A kocsmai stílusáról ismertté vált "magyar lovag" mai blogbejegyzésében egy videó szerepelt, amelyben elevenen megégetnek egy lányt. Bayer célja ezzel az volt, hogy megmutassa, mi vár ránk, ha engedünk Brüsszel akaratának és gyilkos migránsokat hozunk az országba.

"Ezt tényleg csak erős idegzetűek nézzék meg, kérem. És gondolkozzanak el, hogy micsoda állatokat hoznak a nyakunkra az idióta, rohadék brüsszeli gazemberek" - kezdte a blogbejegyzését Bayer.

Hozzátette: ezeket az állatokat, akik elevenen megégetnek egy lányt, mert rovidnadrágban biciklizett. És a brüsszeli rohadékok szerint nekünk ezekkel az állatokkal kellene együtt élnünk. Hát nem!

Sem ezekkel az állatokkal, sem a brüsszeli idióta barmokkal. Költözzenek össze valahol, ahol akarnak, csak jó messzire tőlünk, a normális, európai emberek világától. Jó messzire a gyerekeinktől, az unokáinktól, a szüleinktől, a jövőnktől.

Hogy legyetek átkozottak mindazért, amit eddig tettetek, és külön azért, amit még készültök megtenni! Legyetek átkozottak a nőket elégető kibaszott állat kedvenceitekkel együtt!"


És most jön a poén!!!!!!

Kicsivel később Bayer Zsóti törölte a videót, mert kiderült, hogy 2015-ben Dél-Amerikában készült, és semmi köze a muszlim világhoz...
Forrás: Sztárklikk
Szerző: Konczik Márton