Farkas Flórián sem szeretné ha bevándorló ország lennénk

2018. February. 13. 09:51

A Baranya megyei Mohács település volt a Lungo Drom kampányának következő állomása február 11-én.

Farkas Flórián, a Szövetség elnöke kiemelt helyszínnek nevezte Baranya megyét a választások szempontjából, hiszen az ott élő cigány népesség száma meghatározó. Beszédében kiemelte, senki nem engedheti meg, hogy otthon maradjon a választás napján és másokra bízza az ország sorsát, hiszen az idei választások legnagyobb tétje, hogy Magyarország bevándorló országgá válik vagy sem.

Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár, Baranya megye 2. számú választókerületének országgyűlési képviselője beszédében kihangsúlyozta, hogy a romákat szervesen érintő és jövőjüket meghatározó felzárkózási programok folytatásának garanciáját a Fidesz kormányban látja.

Csizi Péter, Baranya megye 1. számú választókerületének országgyűlési képviselője felhívta a figyelmet, hogy a roma lakosság szavazatain több múlik, mint azt elsőre gondolnák, fontos tudatosítani, hogy a magyarországi családok jövője az ő kezükben is van.

Az eseményen a Lungo Drom szövetséges szervezeteinek vezetői, valamint a térség polgármesterei is tiszteletüket tették. A Lungo Drom és a szövetségesei kiállnak a kormány felzárkózás-politikájának folytatása mellett. Annak érdekében, hogy a hazai cigányság tagjai a Fidesz-KDNP pártszövetséget a lehető legtöbb szavazattal támogathassák, a Lungo Drom és szövetségesei a cigány választói névjegyzékbe való felvételt kizárólag az országgyűlési választásokat követően szorgalmazzák. 

Forrás: MTI-OS