Folytatódik az LMP-s botrány, Hadházy nem hagyja annyiban

2018. április 17. 06:33

Hadházy Ákos feljelentette párttársát a szombati incidens után.

Ahogy arról a Sztárklikk többször beszámolt tettlegességig fajult egy vita Hadházy Ákos és Sallai R. Benedek LMP-s politikusok között. A dulakodás végén Hadházy kórházba szállították, ahonnan saját felelősségre távozott és a délutáni tüntetésen már ott vonult a tömegben.

Hadházy Ákos a Hír TV Egyenesen című műsorának hétfői adásában elmondta, hogy tettleges becsületsértés és garázdaság miatt tett rendőrségi feljelentést. Szerinte Sallai meg akarta ütni, ezt megakadályozták, és ezért lökte le végül a székéről. 

Hadházy a beszélgetés során elmondta, hogy az LMP-ben is vannak olyan politikusok, akik lefutottnak tekintették az idei választást. Nem először tette szóvá, hogy szerinte egyesek az LMP-ben is azt teszik, ami valójában a Fidesznek kedvez. Példaként olyan eseteket említett, amikor LMP-s politikusok más ellenzéki pártok ellen hergelték a párt tagságát. Hadházy Ákos neveket ezúttal sem mondott.

„Voltak olyan politikusok a mi pártunkban is, akik azt mondták, hogy ez a '18-as választás nem olyan fontos, nem olyan lényeges, ha ez a kormány győzelmével jár, '22-re kell majd koncentrálni, '22-ig jöhet majd az összeomlás, a gazdasági összeomlás, elapadnak az uniós források, vagy lesz valami gazdasági összeomlás. Arra kell gyúrni, és majd a romokon be lehet menni.

Én mindig nagyon fontosnak tartottam ezekben a vitákban elmondani, hogyha bármilyen gazdasági összeomlás jön ebben az országban, az még nem biztos, hogy a '22-es választáson az az ellenzék győzelmét jelenti. Azért nem, mert a kormány, különösen a kétharmados felhatalmazással tovább szűkítheti a most is már nyomokban meglevő demokráciát” – fejtette ki Hadházy Ákos.

Forrás: Hír TV / Sztárklikk