Gyárfás Tamás némaságot fogadott

2018. április 21. 12:36

Hallgat ügyvédje, Bánáti János tanácsára, ezért egyelőre nem nyilatkozik többet a Fenyő-gyilkossággal kapcsolatban a sajtónak Gyárfás Tamás – hangsúlyozta ma délelőtt a PestiSrácok.hu-nak az úszószövetség egykori elnöke.

Gyárfás Tamás terhére azt rója a hatóság, hogy több mint húsz évvel ezelőtt megbízást adott a magyar olajmaffia rettegett vezérének, Portik Tamásnak, hogy likvidálja legnagyobb üzleti ellenfelét, Fenyő Jánost. 

Gyárfás a pénteki bírósági döntés után azt állította, hogy ennek a „szörnyűségnek” ő maga is áldozata és még a „gondolata sem merült fel benne”, hogy az egykori médiamágnást megölesse.

Az ex-úszóelnök a PestiSrácok.hu kérdésére tagadta, hogy tett volna olyan kijelentést Portik előtt, hogy "Fenyő golyót érdemelne" azt ugyanakkor elismerte, üzleti kapcsolatban állt az olajmaffiózóval

Gyárfás Tamással szemben pénteken lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el nem jogerősen a Budai Központi Kerületi Bíróság (BKKB).

Az ex-úszóelnök azt ugyanakkor nem zárja ki, hogy az eljárás egy későbbi szakaszában újra megszólal majd az üggyel kapcsolatban.  

Forrás: PestiSrácok / Sztárklikk