Hadházy ismét hülyét csinált egy fideszesből

2018. február 21. 07:30

Ismét közjáték volt a parlamentben. "Ő is hazudik!" feliratú papírlapot tartott perceken keresztül a kormány nevében válaszoló Soltész Miklós mögött Hadházy Ákos – számolt be az atv.hu. Az LMP-s politikus az Elios-ügyről akarta kérdezni a kormányt, de nem kapott választ. Ilyen akcióért egyszer már megbüntette a házelnök Hadházy Ákost.

Hadházy Ákos felszólalásában elmondta, hogy egy átlagmagyar 3 milliárd forintot 1500 év alatt tud megkeresni, miközben az Elios első emberének, Tiborcz Istvánnak ez egy év alatt sikerült.

Soltész Miklós államtitkár válaszában arról beszélt, hogy Hadházy Ákos szekszárdi önkormányzati képviselőként megszavazta a város energiahatékonysági pályázatát.

Az LMP-s politikus hitetlenkedve fogadta a választ.

Soltész Miklós ezután Széll Bernadettről kezdett beszélni, hogy Soros aktivista volt és szintén támogatná a kerítés lebontását. Ez már Hadházy Ákosnak sok volt és egy „Ő is hazudik” felirattal az államtitkár mögé vonult.

Az ülést vezető Lezsák Sándor többször kérte a képviselőt, hogy fejezze be, de végül feladta, így Hadházy végig ott állt az államtitkár mögött.

Az esetről tudósító ATV Híradója emlékeztetett rá, hogy Hadházy Ákos legutóbb Széll Bernadettel együtt Németh Szilárd mögé állt be, ez félmillió forintjukba került. Korábban Szabó Tímeát, a Párbeszéd társelnökét azért büntette meg Kövér László, mert Áder János államfői esküjét végig bábozta.

Szerző: Márkus