Kutyákat darálhattak a kocséri horrortanyán +18!

2017. október 12. 06:55

A Ceglédi Állatmenhely Nyílt Alapítvány vezetője számolt be a szervezet közösségi oldalán arról a kocséri horrortanyáról, ahol iszonyatos körülmények között tartottak öt kutyát.

A beszámoló szerint a tanya korábbi tulajdonosa visszament, hogy még egyszer lássa azt az épületet, ahol élt és ő szembesült a borzalommal.

Az alapítvány vezetője ezt írja:

Az iszonyatos bűz még most is az orromba van, amit a tanyán és körülötte éreztünk! Egy vége felé vegetáló szaporító telep, ahol 5 szerencsétlen kutya várta a megváltást!

A kenneleket a kutyák ürüléke és nagydarab csontok borították és ez volt a fekhelyük is. Víz, ennivaló nem volt előttük! Kettőnek fény sem jutott! A tanya udvara és körülötte csonthalmazok, amit már néhol belepett a fű. Ugyan így a kutya hulla maradványok szétszórva minden felé, aminek már csak a csontjai és szőre mutat arra, hogy ezek valamikor kutyák voltak. Egy helyiségben daráló, mellette fehér szőrcsomók, mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy mire használhatták a darálót!

Édes jó istenem köszönöm, hogy ide vezérelted az 50 éve itt élő idős embert, aki még egyszer látni akarta a házat ahol élt, és Ő nem hagyta szó nélkül!Forrás: Sztárklikk