LMP: a Fidesz kommunista

2018. február 24. 15:20

A Fidesz Hódmezővásárhelyen bizonyítja, hogy kommunista - állítja közleményében az LMP.

Egészen elképesztő szintre süllyedt a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választás kampánya. Az LMP által is támogatott Márky-Zay Péter támogatóit már szórólapokon és plakátokon listázzák. Az LMP álláspontja szerint a Fidesz Hódmezővásárhelyen bizonyítja, hogy még a pártállami időkre emlékeztető módszerektől sem riad vissza hatalmának megtartása érdekében.

Bár - ahogy az lenni szokott - a Márky-Zay Pétert támogatók listáját nyilvánosságra hozó és azzal a várost teleszóró szervezetről semmit nem tudunk, az LMP álláspontja szerint kétség sem férhet ahhoz, hogy a Fidesz helyi hiszterizáló kampányának újabb mocskos állomásához értünk. Azok után, hogy a térség országgyűlési képviselője már azt is nyilatkozta, hogy az, aki nem a Fidesz által favorizált jelöltre szavaz, nem is igazi hódmezővásárhelyi, már nem is olyan meglepő, hogy a helyi gyűlöletkampány a független polgármester-jelölttel szemben az ötvenes évekre emlékeztető szintre süllyedt.

A Lehet Más a Politika fontosnak tartja, hogy minden országos, de különösen a helyhatósági választásokon olyan jelöltek induljanak, akik hitelesen képviselik a helyi érdekeket, értékeket. Ezért szimpatizánsainkat és minden választópolgárt arra biztatunk, hogy éljenek állampolgári jogukkal és menjenek el szavazni most vasárnap és támogassák Márky-Zay Pétert
- olvasható a párt közleményében.

Forrás: MTI-OS