Luxus Tóni visszatért és rögtön belecsapott a lecsóba

2018. április 16. 09:18

A luxus életviteléről elhíresült Rogán Antal némi hallgatás után ismét visszatért és gyakorlatilag ott folytatja, ahol abbahagyta: Soros.

A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában a szombati százezres kormányellenes tüntetést Soros bolhacirkuszának titulálta, mivel szerint az események mögött igazából nem is az ellenzék pártjai állnak, őket is kívülről mozgatják. Nyilván Soros György latorjaira gondolt.

Rogán nem csak a közrádióban brillírozott, hanem Andy Vajna TV2-jében is hozta a formáját. A hvg.hu szerint a miniszter arról beszélt, hogy az ellenzék miatt kellett Sorossal és a menekültekkel foglalkozni a kampányban, ha ők egyetértettek volna a kormánnyal, akkor lehet, hogy más lett volna a téma.

Itt is megismételte, hogy a tüntetést a Soros-hálózat szervezi, Soros György pénzeli.

Miközben Rogán a megkapott feladatot végrehajtva igyekszik elbagatellizálni a hétvégi demonstrációt, a Klubrádió szerint Omantól kezdve az orosz kormányzati portálokon és tévén át egészen az Al Jazeeráig a világ csaknem minden pontján beszámoltak a választások elleni, hatalmas tömeget megmozgató budapesti tüntetésről.

Szerző: Márkus