Nincs olyan ügy, ami eltereli a figyelmet Orbán tolvaj családjáról 

2018. February. 13. 06:21

Hát elég nagy sz@rban lehet a Fidesz, ha nincs jobb ötlete, mint hogy egy több mint tíz éve halott MSZP-s politikus és egy ugyancsak halott "mszp-s" sofőr korrupciós ügyével huzakodjon elő a kampányban.

És persze az elmaradhatatlan nylonszatyor, amelyben gyulataxis átadta a kenőpénzt. Ajajj, fiúk, ez recseg-ropog! Ráadásul a korrupciós vádat egy áfacsalással vádolt, büntetőeljárás alatt álló fazon szerette volna a saját büntetőügyének tárgyalása során a bíróság elé tárni, annak ellenére, hogy ennek az égvilágon semmi köze nincs ahhoz, amivel őt vádolják.

A bíró pedig - talán jó érzékkel, hogy ne keveredjen a politika az áfacsalási ügybe - a választások utánra halasztotta a tárgyalást. Ám mit ad Isten, a kormánymédia vérszagra gyűlő propagandistái mind egy szálig ott voltak a tárgyalóterem előtt, hogy odatartsák a mikrofont a vádaskodó csaló elé. Ám, amit elmondott, az olyan szánalmas, hogy ebből még a lakájmédia sem tudott egy ütős sztorit összetákolni. 

És Poltnak is jól feladtátok a leckét. Ez még egy koholt vád összebarkácsolásához is kevés. Kiváltképp mivel az egész sztori - ha igaz lett volna is - már rég elévült, az érintettek pedig már nem élnek.

Hiába no, már semmi sem a régi! A hazugsággyár kreatívjai sem, a propagandagépezet sem és a lakájok sem. Ha ezt az sztorit nem engeditek el, könnyen a visszájára fordulhat. Halott embereket bizonyítékok nélkül vádolni - ettől még azok közül is sokaknak kifordulhat a gálája, akik egyébként minden hazugságotokra vevők. 

Látjátok fiúk, nem kellett volna ilyen mohónak lenni! Ha hagytátok volna, hogy néhány pénzéhes MSZP-s politikus is odaférjen a zsírosbödönhöz, akkor most jól leleplezhettétek volna őket. Így viszont, hogy az utolsó fillérig mindent ti loptatok el, úgy tűnik nagyítóval sem találtok olyan ügyet, ami eltereli a figyelmet Orbán tolvaj családjáról és barátairól.

Szerző: Vásárhelyi Mária