Orbán, Lázár, Kövér az élet langyos állóvizében - videó

2018. május 16. 17:20

Kulturális bomba a magyar művészeti élet langyos állóvizében – így jellemezte Fábry Sándor humorista a Hír TV-nek Dr. Máriás képeiből készült albumát. Az etűdök rókafűrészre és fröccsöntött szarkára című válogatásban abszurd képeken láthatja viszont magát Lázár János, Kövér László, Orbán Viktor, Soros György, és Tarlós István.

Lázár Kövér László, Orbán Viktor, Soros György, de még Tarlós István is abszurd képen láthatja viszont magát a Dr. Máriás és Fábry Sándor Albumában. A szerzők a kötetben szereplő politikusok, közéleti személyek mindegyikét meghívták – ám ennek kevesen tettek eleget.

 

„A képeken saját magatokat lássátok meg éspedig olyan valótokban, amelyet nem feltétlenül szeretnétek. Gondolkozzatok el ezen, éljétek át, éljétek meg azt a csavart, ami lehet, hogy nem a legkedvesebb, vigyétek szívetekben haza, akár a kezetekben is és hajtsatok fejet önmagatok mulandósága előtt” – fogalmazott Máriás Béla.

Az album egyféle kulturális bomba a magyar művészeti élet langyos állóvizében, amellyel elsősorban az volt a céljuk, hogy jól érezzék magukat – mondta a Hír TV-nek Fábry Sándor.

Forrás: Hír TV / Sztárklikk