Péterfi Juditot is elküldték a Hír TV-től

2018. április 19. 09:17

A 24.hu értesülése alapján Péterfi Judit, a Riasztás és a Privátszféra című műsorok vezetője is távozik a 30-40 fős létszámleépítésbe kezdő HírTV-től.

Szerda délután a 24.hu telefonon hívta az érintettet, de nem kívánt nyilatkozni, így sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a Simicska Lajos hírcsatornájától történő távozásával kapcsolatos információnkat.

Péterfi Judit végül a Facebookon hivatalossá tette, hogy távozik a HírTV-től.

„A Riasztástól elbúcsúzom, többé nem én köszöntelek Titeket keddenként a főcím után. A Riasztás egy olyan gyerek volt, ami már ugyan megszületett, amikor kézbe kaptuk, de úgy érzem, velünk nőtt fel, általunk lett értelmes, igaz, érdekes, sokrétű, szenvedélyes és szerethető. A kollégáim nagyon sok energiát és időt fektettek abba, hogy minden héten izgalmas riportokkal ültessék a nézőket a képernyők elé. Bízom benne, hogy műsor sokáig ilyen sikeres lesz, mint most, amikor elköszönök tőle. Én szerettem minden egyes nehézséggel együtt, és arra vagyok a legbüszkébb, hogy olyan bűnügyi magazint sikerült felépíteni, amely egyedülálló és hihetetlen, de akivel találkoztam, mindenki gratulált hozzá, mert értéket képvisel. Szárnyalj tovább Riasztás!”.

Péterfi hozzátette, hogy a Privátszférában június elejéig lesz látható. Köszönetet mondott mindenkinek a felé áradó szeretetért.

Forrás: 24.hu / Sztárklikk