Pócs János körzetében meg akarják ölni Soros Györgyöt

2017. December. 18. 05:57

Történelmi bűnt követ el Orbán Viktor és a Fidesz az emberek totális agymosásával. 2017 végére odáig züllesztették Magyarországot, hogy azok a vidéki emberek, akik szinte kizárólag a kormányzati médiából tudnak tájékozódni a közéleti eseményeket illetően, úgy gondolják, hogy Sorost meg kellene ölni.

A HírTV kérdezett meg idős embereket Jászjákóhalmán, hogy mit gondolnak a kormány által démonizált Soros Györgyről. Döbbenetes válaszok születtek. Volt aki felakasztaná, és akadt aki golyó által végezné ki a magyar származású milliárdost.

Mindez Pócs János választókörzetében. Az elmeháborodott képviselő fel sem fogja, mit művel, amikor büszkén kiposztol Facebook-oldalára egy olyan fotót, amelyen egy levágott és megperzselt disznó hátán az a felirat szerepel, hogy "ő volt a soros".

Ez az ember képes a HírTV kamerája előtt szeretetről és adventről beszélni, amikor a riporter a fotóról faggatja. Bunkó és undorító ember Pócs is és az összes fideszes és kádéenpés csicska, akik szó nélkül asszisztálnak az orbáni gyűlöletkeltéshez.

Nem képesek megérteni, hogy a hatalmuk megtartása érdekében olyan maradandó kárt okoznak az emberek lelkében, amelyet generációkon keresztül lehet csak kitakarítani.


És akkor lássuk, mit is mondott Pócs:

Szerző: Jász Zoltán