Schiffer Andrást nem érdeklik a verekedő LMP-sek

2018. április 16. 15:28

Nem személyi konfliktust, inkább valamilyen értékkonszenzus felbomlását látja az LMP szombati incidense mögött a párt volt társelnöke.

Schiffer András a Hír TV Reggeli járat című műsorának Peron rovatában úgy fogalmazott, a Hadházy Ákos és Sallai Róbert Benedek között feszülő ellentét csak a jéghegy csúcsa, szerinte a probléma már ott elkezdődött, amikor tavaly márciusban Sallai Róbert Benedek bejelentette, hogy nem kíván újra indulni a választáson.

Nem csak ezt a szombati jelenetet nem tartottam szerencsésnek, azt sem, hogy Sallar R. Benedek a tisztújító kongresszus után tavaly talán márciusban bejelentette azt, hogy nem fog újra indulni. Szerintem ez nem feltétlenül volt egy szerencsés húzás, hiszen az országos listaállítás akkor még bőven hátra volt. Mindegy ezen túl van az LMP. Őszinte leszek, fogalmam nincs, hogy mi fog következni. Ez a történet így ebből a szempontból már nem is nagyon érdekel - mondta a volt képviselő.

Mint ismeretes, az LMP távozó országgyűlési képviselője, Sallai Róbert Benedek sajtóhírek szerint megütötte a párt társelnökét, Hadházy Ákost egy etikai bizottsági meghallgatáson. Később az ütést már cáfolták. A párt társelnöke a Facebookon erősítette meg az esetet.

Forrás: Hír TV / Sztárklikk