Stefka elvtárs újabb ügynököket leplezett le

2018. március 16. 13:02

A nemzet szuverenitásáról, a nemzeti értékeinkről, a több mint ezer éves hagyományaink és a kereszténység megőrzéséről szól a Békemenet - jelentette ki Stefka István a PestiSrácok lapigazgatója, a Békemenet egyik alapítója az ECHO TV Napi aktuális című műsorában.

A Békemenet alapítója elmondta, hogy már az ENSZ is tele akarja telepíteni egész Európát migránsokkal. Hozzátette: újra elértünk egy olyan lélektani helyzetet, mint 2012-ben és most is el kell indulni.

Ma a választások előtt lehet pontosan tudjuk, hogy külföldi érdekeltségek akarják a kormányrudat megszerezni. Ha megnézzük a Karácsony féle árnyékkormányt – ami maradjon is hosszú ideig árnyékban -, látjuk, hogy ennek a kormánynak minden tagja Soros valamelyik intézetéből jött ki. Mit akarnak ezek? Ezek nem civilek, szó sincs itt civilségről. Ezek külföldről irányított fizetett ügynökök. A civilek azok, akik az országért, a nemzetért ténykednek – jelentette ki Stefka István.

Ez egy utolsó dobásunk, tudnunk kell, hogy csak sikerre vihetjük ezt a gyaloglást több százezren és csak sikerre vihetjük a szavazást is, mert nem tehetünk mást, ellenkező esetben ugyanis visszafordíthatatlan folyamatok indulnának el – szögezte le Stefka István.

A teljes beszélgetés ITT megnézhető.

Forrás: Magyar Idők / Sztárklikk