Szégyen, hogy ez az ember Magyarország miniszterelnöke

2018. March. 13. 08:24

Nem tudom, hogy ezekben a rútul megvénült vezető kormánypárti politikusokban volt-e valaha szemernyi emberség, jó érzés, együttérzés, ám hogyha volt is, mára végleg kiveszett belőlük minden ilyesmi, abban biztos vagyok.

Az elmúlt napok két eseménye mindennél beszédesebben bizonyítja ezt. Amikor Magyarország miniszterelnöke egy 27 éves újságíró és barátnője maffia módszerekkel történő, kegyetlen kivégzését is kizárólag politikai haszonszerzésre akarja felhasználni, akkor valóban úgy érzem, hogy ennél már nincs lejjebb.

Amikor ezt a gyalázatos, minden jó érzésű embert mélységesen felháborító és elkeserítő gyilkosságot is "sorosozásra" használja fel, akkor tényleg szégyellhetjük magunkat, hogy ez az ember Magyarország miniszterelnöke.

És ugyanezt érezhetjük akkor is, amikor helyettese, ez a politikai pojáca, aki nem mellesleg a kereszténydemokrata párt elnöke, meglátva a fotót, amelyen az általa galád módon legyilkolt jávorszarvas halott testét egy helikopter szállítja, így kommentálja azt: "nem én helikopterezek, hanem a jávorszarvas"...

Nos akkor tényleg elfog a kétségbeesés és az undor. Nem azért sokkolnak ezek a megnyilvánulások mert bármiféle illúzióm volt még ezekről az emberekről, hanem azért, mert ilyenkor eszembe jut, hogy ma minden demokrata attól retteg, hogy ezek nemcsak hogy megnyerik a választásokat, hanem az is előfordulhat, hogy ismét kétharmados többségben lesznek a parlamentben.

Tényleg milyen ország az, amely nemcsak hogy eltűri ezt, hanem újra és újra olyan felhatalmazást ad ezeknek az emberségükből kifordult, tébolyodott hatalom mániás politikusoknak, hogy a saját képükre formálhassák az egész országot?! Állítsuk meg az elembertelenedést!

Szerző: Vásárhelyi Mária