Szörényi: Soros helyett inkább jó csajokat mutogassanak a plakátokon

2018. január 12. 07:33

A február 16-i Fonográf-koncertre készülő Szörényi Levente interjút adott a hvg.hu-nak.

A beszélgetés során felmerült az is, hogy korábban nagy port vert fel, amikor kijelentette, hogy elege van az "Állítsuk meg Brüsszelt!"-plakátokból.

"Ez az igazság. Ha egy koncertet meghirdetnek óriásplakátokon, miután az lemegy, a plakátokat beszedik. De itt négy éven keresztül látni kell azt, amit nem biztos, hogy szeretek! Ez ellen tiltakozom. Tessék levenni a plakátokat, és csak a kampány idején kitenni, ha muszáj! Szeretnék magyar állampolgárként jönni-menni az országban úgy, hogy ne kelljen állandóan az egymással háborúzó politikai felek képmásával találkozni. Ez tönkreteszi az ember lelkivilágát a hétköznapokban. Inkább néznénk jó csajokat a plakátokon! Hagyják az embert élni!"

Az Európai Unióval kapcsolatban is elmondta a véleményét:

"Az EU-csatlakozás környékén megkértek engem is, hogy mondjam el a véleményem erről. Én akkor azt mondtam, hogy szerintem ebből még baj lesz. Antall Józsefnek volt egy zseniális húzása: ő hozta össze a visegrádi négyeket. Ez egy bölcs, előrelátó gondolat volt. Közép-Európa történelmi idők óta lenézett régió a Nyugat szemében, egy hátsó udvar. Ebben a törekvésében drukkolok Orbánnak. Miközben a hétköznapok sok-sok értetlenséget szülnek."

A teljes interjú ide kattintva olvasható.
Forrás: hvg.hu