Úgy kell kampányolni a keresztény Fideszért, mintha az életünkért küzdenénk

2018. február 21. 09:43

A liberális Európa elhagyta a keresztény gyökereket, a családok felbomlása mérhető, a nemzetek széthullásának jelei már láthatók – erről értekezett korábban a Magyar Időkben Dr. Csókay András idegsebész, aki az ECHO TV Napi aktuális című műsorában úgy fogalmazott: Európában nem Isten-ellenesség van, hanem az Isten iránti közömbösség, ami bizonyos szempontból sokkal veszélyesebb, mint a harcos ateizmus.

Dr. Csókay András szerint egyértelmű, hogy Magyarországon a jelenlegi kormányzó erők képviselik igazán a családnak és a nemzetnek szinte szentségként való tiszteletét.

Sajnos az önmagukat kereszténynek valló emberek sem látják át ezt a legfontosabb, két fő dolognak a jelentőségét és beszélnek a rengeteg apróbb problémáról, ami kétségtelenül van, de mindig az a lényeg, hogy egy hajó jó irányba menjen (…) a jelenlegi ellenzék nem látja tisztán a fő irányokat – jelentette ki az idegsebész-agykutató.

Dr. Csókay András szerint a kampány során harcolni kell a minél nagyobb keresztény koalíció győzelméért, úgy mintha az életünkért küzdenénk, mert csak ez az egy dolog mentheti meg hazánkat és ez az egy mutathat példát Európának.

Jól mondta a miniszterelnök úr, ez nem csak magyar példa, ez egy keresztény példa, ez az, ami Európát visszatérítheti az Isten felé vezető úton – mondta Dr. Csókay András.

Forrás: Magyar Idők / Sztárklikk