Újabb fideszes fenyegetés

2018. február 25. 07:20

Elhagyta egy pécsi fideszes aktivista azt a feltételezhetően a pártközpontban készült sorvezetőjét, amin azokat az utasításokat rágták a szájába, amelyekkel érvelnie kellene amellett, hogy „miért kell április 8-án a Fideszre szavazni” – írja a 168 Óra.

A papírt egy olvasója juttatta el a Szabad Pécs független helyi portálhoz.

A sorvezetőben olyan riogatásra utasítják például a Fidesz-aktivistákat, miszerint „a választás tétje, hogy Magyarország bevándorlóország lesz-e”, vagy hogy „egy napon évtizedek múlhatnak” és azt is részletezik, hogy valamennyi ellenzéki párt, s annak valamennyi képviselője Brüsszel- és Soros-hívő, de legalábbis nemzetáruló.

A szövegben új elemként olvasható az a fenyegetés, ami a bér- és nyugdíjemelések, illetve a nagyobb családtámogatások elmaradására vonatkozik, amennyiben „bevándorlóország” leszünk:

„Ha Brüsszel vagy az ellenzék beengedné a bevándorlókat, akkor a gazdasági növekedést a migránsokra kellene fordítani. Ha Magyarország bevándorlóország lesz, akkor nem lesznek új munkahelyek, nem lesznek béremelések, nem lesz nyugdíjemelés, de nagyobb családtámogatások sem”.

A 168 Óra emlékeztet rá, hogy nem ez az első alkalom, hogy a Fidesz kommunikációs sorvezetővel „segíti ki” a neki dolgozókat.

Forrás: 168 Óra