Újabb közleménnyel sokkolnak Putyin magyar rajongói

2017. december 18. 14:19

Putyin magyar rajongóinak nem tetszik Martin Schulz Európai Egyesület Államokat vizionáló kijelentése. Olyannyira nem, hogy levélben kérik az orosz elnököt, mentse meg Magyarországot.

A hóbortos közleményeiről elhíresült Honfoglalás 2000 Egyesület ismét hallat magáról. Szerintük Martin Schulz azt mondta, hogy 2025-re meg kell teremteni az Európai Egyesült Államokat, és azoknak az országoknak pedig, amelyek ezt nem akarják, ki kell lépniük az Európai Unióból.

A megjelent közlemény szerint a Honfoglalás 2000 Egyesület az általa alapított V. Putyin Baráti Kör nevében is az orosz elnökhöz fordul, melyben felveti, fontolja meg és álljon az élére egy Keresztény Európai Nemzetek Államszövetsége néven létrehozandó szervezetnek.

"Magyarország nem akar Merkel-Schulz beteg európai liberalizmusa lejtőjére lépni, nem akarunk afrikai és iszlám bevándorlókkal együtt élni. Mi, egy olyan államszövetségben érezzük magunkat biztonságban, ahol megőrizhetjük keresztény hitünket, nemzeti kultúránkat."

Úgy vélik, az általuk javasolt szövetséghez bizonyára csatlakoznának a V4 országok, egy remélhető orosz-lengyel megbékélést követően az utóbbi ország is, a Baltikum országai, esetleg Finnország, balkáni országok, netán társult tagként a függetlenné vált britekre, osztrákokra is számíthatunk.

"Nyugat-Európa az afrikai-iszlám bevándorlóival csak rohanjon a vesztébe, mi inkább kilépünk, mert az általunk javasolt szövetségben látjuk a jövő lehetőségét. Oroszország nem Szovjetunió, Putyin nem Sztálin, mi bízunk az orosz elnökben: ő lesz Európa megmentője, hazánk pedig a szövetség egyik haszonélvezője. Levelünket a fordítás után a követségen keresztül postázzuk. Putyin válaszolni fog, mi történelmet írunk."
Forrás: MTI-OS