Vajnáék benépesítik Magyarországot

2018. június 19. 15:46

A Vajna család annyira komolyan veszi Orbán Viktor demográfiai riadóját, hogy előrehaladott koruk ellenére úgy döntöttek, belevágnak a „babaprojektbe”.

Andy Vajna filmügyi kormánybiztos felesége InstaStoryjában árulta el, hogy az évek óta tartó huzavona után végre rászánta magát arra, hogy férjével utódot hozzanak a világra. Az életkoruk miatt azonban Vajna Tímeának hormonkezelésre van szüksége, ami a jelek szerint nagyon megviseli.

 

Amit már az élő insta bejelentkezésemben említettem, hogy elkezdtünk valamit a babaprojekttel kapcsolatban. Hát ez az. Napi 4 hormon injekció hasba, hogy még több petesejtet termeljek és felkészítsék a petéket… ezen a héten lesz a műtétem, szorítsatok. Sajnos eléggé megvisel ez a hormon kezelés, borzasztó mellékhatásai vannak. Le a kalappal azok előtt a nők előtt, akik ezt már párszor végigcsinálták

– írta Vajnáné, aki a hormonkezelés mellékhatásairól is írt.

Fejfájásra, izzadásra, heves szívverésre és szédülésre panaszkodik, amellett, hogy nagyon fájdalmas számára az injekciózás, ráadásul úgy érzi, már most terhesnek néz ki.

Forrás: Sztárklikk