Németh Szilárd sem mehet el a bizottsági ülésre

2018. January. 16. 12:41

Minden napra egy tojás. Illetve egy újabb útjelző tábla arról, merre vezetne tovább az út, ha a Fidesz újból teljhatalomhoz jutna. Most a derék Németh Szilárd tiltana ki egy megválasztott képviselőt, bizottsági tagot a Nemzetbiztonsági Bizottság üléséről.

Ezt hívják egyébként a képviseleti rendszer elleni, az erőfölénnyel visszaélő támadásnak. Németh Szilárd indokai megejtően bájosak. Szerinte Szél Bernadett pártja "össze-vissza hazudozott a nemzeti konzultáció alatt", Soros érdekeit szolgálja, "egészen mást képvisel, mint a magyar érdek", ezért nem jöhet be, amikor a Soros-tervről van szó az ülésen.

Van itt egy apró probléma. A tervek szerint a bizottság tárgyalja Orbán nyilatkozatait is a menekültkérdésről. Na most Németh Szilárd pártja speciel "össze-vissza hazudozott a nemzeti konzultáció alatt", saját érdekeit szolgálja (na meg Putyinét), "egészen mást képvisel, mint a magyar érdek".

Tehát Németh Szilárd és társai sem jöhetnek be, amikor Orbán nyilatkozatairól van szó az ülésen. Ahol úgy nézem, elég kevesen lesznek.
Szerző: Lendvai Ildikó