Orbán a jedi lovag

2017. December. 24. 08:47

Nem akarok pont karácsony előtt ijesztgetni, de valami veszedelem készül. Szita Károly, Kaposvár polgármestere legalábbis felszólította Magyarország összes polgármesterét, hogy tartsanak válságtanácskozást "a településeikre leselkedő veszély ellen", amit a Soros-alapítvány támogatásában is részesülő civil szervezetek jelentenek.

"Jobb félni, mint megijedni"-intette a kollégákat. Én különösen azóta félek, hogy maga a miniszterelnök is megrázta a vészcsengőt karácsonyi cikkében: "Nem akarjuk, hogy a szentestét csak behúzott függönyök mögött ünnepeljük".

A magam részéről ezt megígérhetem. Már csak azért sem húzom be a függönyt, hogy kevésbé tűnjön fel: karácsonyi nagytakarítás ide vagy oda, nem volt időm kimosni. Egyrészt mert utálom föl- le akasztgatni, másrészt meg akartam felelni a kormányfő másik hadparancsának is: "Nem akarjuk megfosztani gyermekeinket az angyalvárás örömeitől."

Ezekben a napokban ugyanis országszerte éppen a kiátkozott civil szervezetek vállalják a karácsonyi angyal szerepét a nélkülöző gyerekek számára, és néhány ételosztó, gyerekkívánság-teljesítő programon én is ott lábatlankodhattam velük. Akkor még nem tudtam, hogy a függönymosás szabotálásával a keresztény-nemzeti kultúra mellett is demonstrálok.

A támadás valószínűleg a földön kívülről érkezik, hiszen a kerítés jól szuperál. Ufókról lehet szó, azok épp úgy láthatatlanok, mint a Soros-terv. Nem csoda, hogy szegény miniszterelnökünk már kezd kifogyni az erejéből. Ezért vitt magával hátizsákjában a hamuban sült pogácsa mellé 2 millió nemzeti konzultációs levelet Brüsszelbe, a gonosz keresztényellenes ufók főhadiszállására.

Ezekkel, mint mondta, a hívei "kölcsönadták az erejüket". Először azt hittem, talán túl hosszan nézte a repülőn a Csillagok háborúját, és eltanulta a jedi-lovagoktól: "Az erő velem van". De sokkal valószínűbb, hogy neki is űrbéli szörnyekkel, ufókkal kell hadakoznia. Az idegen lények -mint az Echo tévé nézői megtudhatták tőle- "befolyásolni akarják az emberek döntését", persze a kormánnyal szemben..Jesszus. Utoljára Pataky Attila mesélte, hogy őt az ufók belülről simogatják.

Miközben majd Orbán és Pataky ezt jól megbeszélik, Önök csak egyre vigyázzanak: be ne húzzák valahogy Szenteste a függönyt! .Lássa az a sok hülye ufó, hogy velünk nem packázhatnak, az erő velünk van. Már amennyiben a miniszterelnök úr nem felejtette el visszaadni a kölcsönt.
Szerző: Lendvai Ildikó