Leköpték a bírót a Honvéd őrjöngő játékosai, félbeszakadt a meccs

2018. június 7. 08:06

A Honvéd öregfiúk meccsén szemtanúk állítása szerint Budovinszky Krisztián és a hatszoros válogatott Bárányos Zsolt leköpték és lökdösték Fekete László játékvezetőt, aki féltve a testi épségét azonnal lefújta a Fradi elleni találkozót – írja a Bors.

A Bors tudósítása szerint a meccs tétje a bajnoki cím volt: ha a kispestiek nyernek a BLSZ öregfiúk első osztályának utolsó előtti fordulójában, megelőzik az éllovas FTC-t. A lap szerint a Honvéd 1-0-ra vezetett, amikor a zöld-fehérek büntetőt kaptak, ekkor szabadultak el az indulatok.

A Honvédban 130 NB I-es meccsen szerepelt Bárányos a kezdőkörből rohant Fekete arcközelségébe, hogy minél nyomatékosabban a tudtára hozzá, csalónak tartja. Vele tartott a középhátvéd Budovinszky is, aki a faultot elkövette.

A hajrában a Fradi megszerezte a győztes találatot – és ezzel a bajnoki címet – is. Három perc volt hátra, de a középkezdés már nem jött össze. Bárányos és Budovinszky megint megrohanták Fekete bírót, aki jobbnak látta beszüntetni a meccset.

Bárányos a lapnak elismerte tettét - Tényleg elpattant nálunk a húr, ordibáltunk a sporival, mert igazságtalannak éreztük, amit művel.

Forrás: Bors