Orbán Viktor és a gumicsont

2018. május 5. 15:41

Már csak nagyon ritkán, tévedésből nézek/hallgatok bele a rádiók és televíziók talking show műsoraiba, amelyekben ugyanaz a 6-8 férfiú magyarázza el a mérhetetlenül unalmas, színvonaltalan és provinciális hazai politikai közéleti mocsár mérhetetlenül unalmas, színvonaltalan és provinciális eseményeit.

Fontos, hogy az esetek 95 százalékában férfiak ülnek a stúdiókban, a dologhoz ugyanis az is hozzátartozik, hogy ebben a félfeudalizmusban megrekedt országban “fontos” dolgokról “okosságokat” csak férfiak tudnak mondani.

Tegnap miután Orbán Viktor” reggel elpöttyintette azt a teljesen üres, semmitmondó, buta kijelentést, hogy mostantól “kereszténydemokrata” kormányzást fog folytatni, nem állhattam meg, hogy megnézzem, rácuppan-e a néhány megmondóember. És bingó! Akárhova kapcsoltam ugyanezt a semmit magyarázták, halálosan komolyan.

Túl azon, hogy tudjuk, hogy a kormányzás sem keresztény, sem demokrata nem lesz, és kormányzás se lesz, mert azt sem tudják, hogy az mit jelent, ráadásul az is nyilvánvaló, hogy kizárólag azért mond minden pénteken valami ilyen semmit, hogy meglegyen a heti betevő gumicsont. És rendre bejön neki!

Szerző: Vásárhelyi Mária